Кадър Нова твАмериканските власти поискаха неговото екстрадиране, защото според тях 29-годишният

...
Кадър Нова твАмериканските власти поискаха неговото екстрадиране, защото според тях 29-годишният
Коментари Харесай

Желяз Андреев пред Нова тв: Не съм подписвал документ, не съм сключвал договор

Кадър Нова тв

Американските управляващи желаеха неговото изгонване, тъй като съгласно тях 29-годишният мъж умишлено е участвал в скрит план за косвен износ на артикули от Съединените щати до Сирия, без да са имали позволение за това.

" Аз бях служителят на най-ниско равнище в тази компания. Трябваше да се свързвам с разнообразни компании и да ги запитвам дали имат потребност от авиационни елементи. Не съм подписвал нито един документ, не съм сключвал контракт, не съм виждал нито един от клиентите. Не съм взимал решения, които директно касаят нарушение на ембарго ", безапелационен бе той пред камерата на Нова тв. 

Преди година бивш сътрудник му казва, че е прочел в български уебсайт, че против някогашните им шефове и против него е формирано дело.

" Не е прелестно да видите името си в уеб страницата на правосъдното министерство на Съединени американски щати. Свързахме се с българските управляващи, с омбудсмана. От Външното министерство и от Президентството ни дадоха отговор, че не е постъпвало искане за екстрадиция ", описа Желяз.

Той не е правил опит да се свърже със притежателите на компанията, за която е работил. 

" Напълно е допустимо да става въпрос за измиване на ръце ", безапелационен бе младият мъж. 

" 48 часа моите юристи не бяха позволени до рандеву с мен. Разплаках се, когато рзбрах за какъв пширок публичен отзив става въпрос ", показа той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР